onsdag 6. august 2008

Grattis med dagen!

Min kjære mann har bursdag i dag, og har jeg fått laget kort??? Uff, for en kone.... Men han fikk ett skikkelig smellkyss når han våknet, og ble glad for det :o) Ellers har mitt eldste fadderbarn også bursdag i dag. Hele 14 år, hvor blir årene av...

Her er kortet hans:

Framsiden


Baksiden

Materialliste: Bazzill, mønsterpapir Grunge P194 Rebel fra Kaiser Craft. Magnolia stempel "Tuffe Edwin", tekststempel fra Papirgleder. QK alfabet Rockstar mini. (må ikke glemme å bruke mine andre alfabeter. Er bare litt nyforelska i dette...) Svertet kantene og brukt hvir gelroller. Nytt personlig stempel fra Scrapmagasinet.

Stempelgal har en blogg candy på gang, masse spennende i den pakken. Jam, jam. Ta deg en titt i bloggen hennes, mye lekkert!

Elin har en ny blogg i tillegg til den "gamle", og feirer med blog candy. Stikk innom og sjekk denne kreative dama!! Ikke bare lager hun nydelige kort, men også flotte smykker. Her er linken til bloggen med alle de fine kortene.

Gladie/Irene har også en utfordring i sin blogg, med en artig vri. Hun lager en kommentarstafett med premie til en av deltakerene. Frist søndag kl 20.

Ellers har jeg fått nok en favoritt blogg som jeg vil dele med dere. Har lenge beundret de lekre kortene til Tufsa på Papirgleder, og fikk linken til hennes blogg nylig. Kortene er såååå vakre, og hun er en mester i å fargelegge stempelmotiver. Så sjekk innom Marianne sin blogg, det er virkelig verdt et besøk!!! Du kommer til å få ofte besøk av meg, Marianne!!!

9 kommentarer:

Hanne sa...

Skomakerens sko går uten sko, vettu :) Tipper husbonden satte mer pris på smellkysset enn på et kort *hihi*

Men fjortisen av et fadderbarn må vel bli fornøyd, i hvert fall! Skikkelig stilig guttekort, likte de kantene :)

Nattaklem fra Hanne :)

Marianne sa...

Ojojoj, nå ble jeg litt flau, men mest kjempeglad:) Tusen takk for så flotte ord!!
Fjortis-kortet var råstilig, tenker det faller i smak. Og mannen din står nok over en bursdag uten hjemmelaget kort. Gi han litt kake i steden du, så skal du se han blir blid, hehe.

Klem Marianne.

Gladie sa...

Så kult kort! Du må lære meg å rufse kantene sånn, det får jeg bare ikke til... Takk for at du ble med på kommentarstafetten, og nå skal jeg jammen ta meg en tur i Mariannes blogg nå - takk for tipset :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flott et fjortis kort!! :)

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Ja, i mangel på blogg tidligere, har jeg jo lagt ut en del i galleriet hos Papirgleder. Så du har rett i det, når du kjente igjen noe av mitt arbeid, derfra. :)

Ja, lune høstkvelder er velkomne, når de snart er her igjen. :) Årstidsvekslingene har sin sjarm! Jeg ser fram til utendørs bålkos i høstmørket. :o)))

Jeg føyer deg til i blogglista mi, hvis du ikke har noe imot det.

Klem til deg.

neeta sa...

Så flott dette kortet var Rita, rivingen av arket ble kjempestilig!:)

Jannhild sa...

Kjempestilig fjortiskort!!
Kanonstilig med den rufsete-sverta kanten ja!!
MAsse flotte kort her hos deg!!
Det under dette innlegget, var bærre lekkert!! Jeg har det arket selv, men har aldri fått til å bruke det.... Men nå ser jeg jo hvordan ;) Lifter nok den visst det er ok!

Klem og snakkes i slutten av august??

Marit sa...

Så kult guttekort. Veldig stilig med det brune :)

Eli Kristin sa...

Stilige kort Rita! ;) Jeg er hjemme i by'n et par dager, dvs jeg vasker klær og pakker ut før vi skal avgårde for de siste 3-4 feriedager, puh! Regner gjør det også, sukk :) Snakkes snart når det er jobbstart igjen, gruer meg :o

Det ligger en overraskelse til deg her hos meg ;)

Fortsatt god helg!

Heidi sa...

Hei vennen!
Så koselig å komme inn i bloggen til en av godjentene mine igjen. Har savnet deg vet du og satte veldig pris på hilsnene fra deg i bloggen min mens jeg var på ferie.
jammen har du vært flittig også og laget masse fint.Det var jo bare å sitte her og nyte alle kreasjonene.
Måtte le av mannen som ikke fikk noe kort - er det ikke typisk? Her lager vi kort i massevis men mannen i vårt liv må klare seg uten ja. Godt han fikk et smellkyss da!

Håper du har en fin søndag

Kjempeklem fra
Heidi