tirsdag 29. juli 2008

Bursdagskort til sommerbarn

Måtte rett og slett lage nok ett innlegg i dag. Ble rent for mye av det gode i forrige innlegg...

Så i avisen at ei jente i klassen til Synne hadde bursdag i sommer. Så når Magnus sov ut feberen sin, og Synne ble med kusine Lene for å bade i det nye bassenget hennes, da sprang jeg opp på hobbyrommet. Kalyani er datter av screppe-venninne Eli Kristin, så litt dumt at hun får se det allerede nå. Men det får bare våge seg.

Materialliste: To lillafarger bazzill, sirkelmønstret vellum papir, Magnolia stempel "Tilda med hjertekjole" malt med distress, rundt "Gratulerer" stempel fra Papirloftet med blomsterbling i midten. Navnet er skrevet med mitt nyeste QK alfabet, Rockstar mini. Nydelig alfabet!

Synne og meg fikk heldigvis badet etter middag i dag. Det er rett og slett råvarmt i sjøen nå. Synne er blitt så flink til å hoppe fra høye berg. Får prøve å ta med fotoapparatet en gang.

2 kommentarer:

Line sa...

Så flott kort til sommerbursdagsjenta!

neeta sa...

Wow!! Dette var helt fantastisk Rita!! Så nydelig malingen din var, kjempeflott!:) Og så blir jeg så imponert hver gang noen får til å lage noe lilla og lekkert, det får jeg aldri til, selv om det er en av mine favorittfarger. Ble så inspirert av dette nydelige kortet ditt at nå er jeg bare nødt å lage noe lilla altså, hihi;)