torsdag 28. mai 2009

Konfirmasjon + Sukkersøtt

Om Fiskars papiret i forrige innlegg er mitt favorittpapir til gutt, er Maja Design definitivt dat samme for jenter. Serien "Mine venner" har en rekke nydelige papirer, men dette er kanskje det jeg liker aller best.

Siste helg med konfirmasjon, heldigvis får jeg nesten si. Skal bli godt å lage andre typer kort, kjenner jeg. Men jeg har laget og solgt mye i det siste, og det er jo stas. Nå står bryllupskortene for tur, og de er ikke mine favorittkort. Men satser på at det løsner der snart også.

Dette blir mitt bidrag nr 7 til ukens Sukkersøtt.

Fremsiden


Side 2

Side 3

Side 4

Materialliste: Vanilje bazzill 15x15, mønsterpapir Rosa Marina fra Maja Design. Det rosa er BG papir. QK Aquarius bokstaver. Prima og Mulberry blomster, sistnevnte gave fra Jannhild. Takk for de!! Nye QK blader som er bøyd og opphøyd med 3D puter. Likte de godt jeg. Tekststempel fra Stempelglede. Stemplet på en fugl, som et symbol på en ungdom på vei ut i voksenlivet. Usikker på produsent på den. Kjøpte den i et sett med en ramme og denne fuglen tidlig i min "scrappekarriere".
Side 2: Spellbinder med tekst fra Stempelglede.
Side 3: Spellbinder med swirl, også fra Stempelglede.
Side 4: Spellbinder med personlig stempel fra Scrapmagasinet.

1 kommentar:

Hanne sa...

Jeg tror du har gått helt av skaftet jeg, Rita *fnis* du hildrane, for en produksjon til sukkersøte konfirmanter!!! Er mektig imponert - og tenk, så mange lodd du får i potten når det skal trekkes premie! Gudd løkk :)

Håper du får en fin pinsehelg med mye kos og glede!
Klem klem :)