lørdag 9. mai 2009

Siste kort for denne helgen

Fikk nok en bestilling for i morgen, rakk å gjøre det innimellom kakebakingen. Veeeeldig likt tidligere kort, men sånn får det bare bli.

Metrialliste: Brun og blå bazzill 15x15, tekststempel fra Stempelglede og kantstempel fra Autumn Leaves. QK Aquarius bokstaver og QK Moxie tall. Bølgepapp og bit av en gammel bok. Prøvde å få på en chipboard, blomst eller blingswirl. Men det passet ikke gitt, så da ble det sånn.

Bunadsskjorta mi er klar til i morgen. Vurderer å overraske Kjetil med å stryke hans også. Han leser til stor eksamen, og fortjener litt ekstra service. Så jeg tror jeg bryter strykeprinsippet mitt i dag :o)

5 kommentarer:

Heidi sa...

Hei snuppa mi

Ja her var det jammen laget mye fint siden jeg blogget innom sist. Du er så kreativ og flink at det er en fryd å komme på besøk.
Håper du har det bra og at du får en stråååålende helg. Nå må jeg løpe i bursdag

Klemmer i massevis fra
Heidi

Eli Kristin sa...

Kanskje likt andre kort du har laget, men det vet jo ikke mottakerne må du huske. Kortene er nydelige - og dette like så ;)

Her i huset er det gemalen som er husets stryker, det haaater jeg (han også, men han gjør det iallfall), hi-hi! :) Du får være litt (ekstra) snill med Kjetil idag da :D

God heeelg!

Torill sa...

Stilig!!
Et skikkelig flott kort med Ritafarger:0) Kos deg i helga!!

Riet sa...

What a gorgeous card Rita.

Hugs Riet.x

Jorunn sa...

ÅÅå så stilig guttekonf.kort!!!
Herlige varme farger og stilig design!

Klem,
jorunn