søndag 19. juni 2011

Bryllup igjen

Nok et bryllupskort på bestilling, og det ble et staffelikort/easelkort denne gangen.

Fremsiden
Oppslått
Innsidene

Materialliste: Bazzill, Pion design og BG papir. Motivet er fra selve Pion mønsterpapiret, kuttet ut med spellbinders. QK Rollerblades bokstaver og kort. Diverse bånd, blomster, halvperler. Tekststempel på fremsiden og innsiden fra Stempelglede.

Da har jeg startet ferien, litt vel tidlig i år. Ungene er sendt på 1 ukes søskenbarntreff hos svigers, de gledet seg masse til det. Det gjorde vi voksne også, hehe. Men rart med det, litt stusselig når de er dratt. Så i dag har jeg ryddet i klesskapet mitt, og funnet mange gjemte/glemte skatter. Jammen hadde jeg sommerklær i fjor også, jeg som trodde jeg måtte kjøpe alt nytt ;)  I morgen er det mørkeloftet som står for tur, det skal tømmes.

Ha en strålende uke!!

3 kommentarer:

Anita sa...

Veldig fint Rita! Skikkelig romantisk... Veldig fin patent du hadde på innsiden når hele kortet ble brettet ut!
Lykke til med husryddingen!
Klem, Anita ;)

Heidi sa...

Så flotte bryllupskort du har laget i det siste min venn. Hærlige papirer og farger. Bryllupskort er vell noe av det koseligste man kan lage igrunn! Her er alle eksamener over og jeg kan senke skuldrene litt. Men med så mye fritid måtte jeg jo begynne å pusse opp alle soverommene, omøblere og lage meg masse arbeid - typisk!!!! Håper å få laget noen kort også. Men nå er det avgårde for å kastrere katten - er det ikke det ene så er det det andre he he!
Takk for flott inspirasjon, og også takk for linkene jeg fikk av deg. Papirene er allerede kommet i hus :)

Hjerteklem ♥

Anonym sa...

Hei Rita.
God å høre du nyter ferien litt før du setter i gang med rydding. Tenk bare så bra det blir når dere får ryddet og begynt på det STORE prosjektet deres.
Nyt uka, så snakkest vi.
Klem Siri