onsdag 1. juni 2011

To konfirmasjonskort til

Fortsetter å kjøre to kort pr innlegg, har laget masse konfirmasjonskort i år... Disse to er laget på bestilling.

 Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra Pion Design. QK Rollerblades bokstaver og tall, og ramme av baksiden av samme mønsterpapir laget med Nelli Snellen dies. På innsiden tekststempel fra Stempelglede, og spellbinders. Skrapt kanter, diverse bånd. På baksiden personlig stempel fra Papirgleder.


Fremsiden
Innsidene
Baksiden

Materialliste: Brun papirpose, mønsterpapir fra Papirdesign og Papirgleder (kaller det Papirgleder fremdeles, selv om produsenten derfra heter Ladybug & friends.. ) QK Moonlight bokstaver og tall i mosegummi. Diverse blomster og bånd, fotballcharms og osteklut. Samme personlig stempel som over.

Her er det allerede helg i hus, siden jeg hadde vakt forrige uke. Passer bra det, med himmelspretten i morgen og planleggingsdag fredag. Nå er knekkebrødene straks stekt, så blir det vel litt hobbylering og kanskje litt trim i dag?? Skal i allefall låne smågullene til lillesøster i dag, så det gleder vi oss til . Vi skal på fotballkamp og heie på Magnus min etter middagen. De skal spille mot et veldig godt lag i dag, så de trenger masse støtte hehe.

Takk for besøket!!

2 kommentarer:

Line A sa...

Kjempeflotte posekort! De er jo så utrolig dekorative :)

Anita sa...

Jøsses så mange konfirmasjonskort det har blitt!!!! Du er jammen effektiv må jeg si!!! For en produksjon! Kjempefine!!!!!!!!!! Har vært treigt hos meg en stund....Har ikke helt inspirasjonen på denne tiden, kombinert med alt som skal skje om dagen.... Men veldig kjekt å se alt det fine andre får til, så kanskje inspirasjonen kommer tilbake...Pleier å hjelpe med en runde innpå nettet :)
Ha en fin dag, klem, Anita ;)