tirsdag 23. desember 2008

Riktig god jul!

Da var treet pyntet, gulvene rene og julefreden senker seg. Dagens bilde er fra julaften i fjor. Har vist det før her i bloggen min, men har ikke fått noe fint av oss 4 sammen siden den gang. Så da blir det dette en gang til, i redigert utgave. (har også brukt bildet av meg i min nye/første avatar)

Skal bli spennende å begynne med noe annet enn julekort. Gleder meg til det, samtidig som det blir litt rart å pakke bort alle juletingene ;o)

Ønsker alle en fredelig høytid, og alt godt i det nye året!

5 kommentarer:

Heidi sa...

Åååå så koselig bilde av dere vennen min. Og ikke minst var det så koselig å se bilde av deg på kommentarene dine. Dere er en fantastisk fin gjeng.
Fantastisk var også det nydelige julekortet som jeg fikk av deg. Ble så utrolig glad for det og det har hedersplassen i julekort utstillingen min nede.
Her er begge ungene sovnet og Martine lurer veldig på om det er Turte eller blåfar som kommer med noe til julestrømpene her i huset. Det er så deilig med unger som tror på nisser ikke sant?
Arne står på kjøkkenet og skreller kålrabien til stappen i morgen og pinnekjøttet er kommet i vann for lenge siden. Synes nesten jeg kan kjenne lukten av jul nå.
Håper dere får en trivelig dag / kveld i morgen.
Takk for alle koselige kommentarer i bloggen min Rita - du er helt klart en av mine mest spesielle venner her inne. Er kjempeglad for at jeg har blitt kjent med deg.
Gleder meg til å følge bloggen din videre

Masse juleklemmer fra
Heidi (masekoppen)
Heidi

Eli Kristin Magnussen sa...

Hei Rita, der er dere samlet ja :) Flott bilde av hele familien. Pass på at det blir knipset flere denne julen også, he-he!

Jeg håper dere holder dere friske. Kos dere mye og ha ei riktig fin jul. Vi snakkes Rita ;) Stor klem fra meg & mine

Gladie sa...

så flott bilde :) Nydelig redigering :)

Har du sett denne? Grattis :)

Eli Kristin Magnussen sa...

Hei Rita, tusen takk for superkoselig hilsen, he-he! Ja det er en flott start og vi hadde en flott nyttårsaften i går ;)

..og nå spyr Kalyani igjen... :O

Fortsatt godt nytt år til deg & dine Rita!!! ;)

Heidi sa...

Innom og ønsker deg og dine et godt nyttår vennen. Det er en glede å komme innom bloggen din å titte og jeg er så glad jeg har blitt kjent med deg. Du gir meg masse glede og ikke minst masse inspirasjon.
Gleder meg til å følge deg i året som kommer.

Klemmer fra
Heidi