fredag 25. april 2008

Bordkort à la Hanne

Bordkort til Mathias sin dåp.

Fant noen utrolig flotte bordkort på nettet, faktisk på Papirgleder sitt galleri :o))
Det var Hanne som var så snill å dele en hel haug bordkort med oss. Akkurat da skulle jeg lage bordkort til min nevø, så det passet supert med litt tips. Det ene var helt spesielt flott, så bestemte meg kjapt for det.

(Hanne har forresten en egen side med tanke på salg, her kan du se masse fine eksempler på invitasjoner, bordkort og takkekort. Her er linken til Kom til kort)

Slik ble mine bordkort:Hanne brukte for det meste mønsterark på sine, men det synes jeg ble så rotete når en skulle bruke bilde. I allefall med de papirene jeg hadde der og da. Så jeg stemplet Rhonna Farrer swirler med blått i stedet. Det ble så enkelt og fint, synes jeg :o))

Ellers: To ulike blåfarger med bazill, hvit penn, bånd og perlebånd. Sølv eyelets for å feste bakstykkene sammen. Limputer på navn og bilde. Selve kortet er 10x10 cm. Brukte bonefolder for å lage brettene.Så kjekt med noe nytt, og de gjorde seg virkelig på festbordet!

Da gjenstår det bare å ønske riktig god helg, selv om det er værforandring på gang. Vi skal helt sikkert på Havhesten etter gammelt. Ikke prioritert å gå dit når det er fint vær, så da blir det en råd fremover :o))

4 kommentarer:

Heidi sa...

Disse ble jo nydelige!

~ Skorpion ~ sa...

Disse har vi sett "live" ja, knallfine bordkort ;) God helg og stemple i veg, hi-hi!!!

Turid Mari sa...

Heisann =)
Tusen takk før koseli kommentar inne hos mæ :) Her hadde du masse fint!! Elt va liksom så reint og ordentlig ;)

Ha ei flott helg!!

Klem fra Turid.

Hanne sa...

Hahaha, så morsomt da, Rita! Tenk at du tok deg tid til å finne denne, det var rørende gjort! Og faktisk har jeg ikke sett akkurat disse bordkortene før (får ikke med meg alt, vettu) - men flotte var de!

Og vet du - nesten så jeg skvatt litt også, for i går kveld hadde jeg kurs på konfirmasjonsinvitasjoner og bordkort, og da var disse med! I en ganske enkel variant, men like populære :)

Flott at du henger deg på, Rita! Jeg er så glad for at du fins i verden :)
God klem :)