onsdag 23. april 2008

Muhren-liftMin første lift ever


Det finnes så utrolig mye fint rundt omkring på private hobby blogger. Fant et nydelig kort hos Linda Muhren som jeg bare måtte lifte. Liker egentlig best norske blogger, men det finnes et par svenske en ikke kommer utenom Dette er den ene, den andre er Petra sin blogg. AMAZING hva disse to får til!!

Ikke helt fornøyd enda med fargeleggingen min, men gir ikke opp... Har bare prøvd to kvelder, så jeg skal ikke klage når øvinga ikke er mer intensiv...

Har brukt brun bazill. Neste gang skal jeg bruke brun bazill som ramme, og rosa kort... Magnolia stempel, farget med distress, QK tager, Marisa alfabet og hjerter i ulike fasonger og farger. Glitterlim på bokstaver og brune hjerter. Svertet med Cats eye, Chestnut Roan. Tauet er Scrapper's floss kjøpt hos Papirgleder.

Dette kortet er også det første kortet jeg har fått scannet inn. Plutselig bare lå det i mappa mi! Så får vi se om de andre 10 dukker opp ved en senere anledning.... En uke siden de ble scannet nå, så det er på tide at de komme seg ned fra det svevende verdensrommet! Det ordner seg for snille jenter, ikke sant???..

2 kommentarer:

Marte sa...

Hei Rita!

Først og fremst, så hyggelig at du fant min blogg! Og tusen takk for den utrolig koselige kommentaren du la igjen!

Denne "demonen" som forteller oss at vi ikke er flinke nok skal vi klare å legge død en gang for alle... Dette kan vi! :)

Synes bloggen din er kjempeflott, ingen grunn til å advare om nybegynnerstadiet her! :) Kortene dine er kjempeflotte! :)
Jeg legger en link til din blogg i min,så jeg og andre lettere kan finne deg! :)

Godklem fra Marte

~ Skorpion ~ sa...

Stadig noe nytt her - og det kortet var bare utrolig flott ;) Du er kjempeflink!

Bildene fra bursdagen var artige, hørte de hadde det kjempekjekt!

Og ikke minst - tusen takk for "surprisen" på jobb idag, små perler i lokale sjapper skjønner jeg, hi-hi!