mandag 28. april 2008

Årets bryllup!!

29. mars 2008 var vi så heldige å få delta i bryllupet til klubbvenninna mi Vibeke. Vielsen og festen var på Holmsbu Spa & Resort, et helt fantastisk sted som anbefales!!

I allefall, bryllupet var en fantastisk og rørende opplevelse, fra begynnelse til slutt. Et minne for livet, både for brudepar og deres gjester. Håper dere klarer å være så lykkelige som nå, Vibeke og Elisabeth, for dere er et vakkert par!! Klem :o))

Her er takkekortet vi fikk, og kortet jeg laget til de fra klubben:


I tilfelle ikke alle tar symbolikken, står det "forever" på kortet. E og V er initialene til brudeparet. Litt romantikk måtte jo med, i form av hjerter her og der. Bak bokstavene er det et nettingbånd i sølv. Chipboardbokstaver fra Panduro, det samme er sølvrammen, bling på E og V.

4 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Nice! Du putler med mange forskjellige stilarter du Rita! Artig bryllupsbilde av turtelduene også, he-he! Nei, nå er det sengetid! Snakkes i morgen as usual, *knegg*

My Paper World sa...

This is beautiful Rita! the chipboard looks great!
Thanks for telling me about the box that you gave to your mum, that sounds like a great idea!
and your English is fantastic!
Hugs!
Nicola xx

Heidi sa...

Knalltøft brudebilde og nydelig kort!

Heidi sa...

Hei igjen!
Glemte sist jeg var her å si takk for at du ville bli med på Blog-candy inne hos meg. Ditt vakre navn er puttet i boksen med de andre, og i morgen trekker jeg vinneren. Lykke til.

Klem fra Heidi