lørdag 26. april 2008

Skrinet med det rare i....

Overraskelse til mamma!
For et par mnd siden kom jeg over en fantastisk idé. Det var på bloggen til svenske LadyDi. Hun hadde laget en eske til sin mor med MASSE spørsmål i. Moren fikk den i julegave ett år, så fikk LadyDi den tilbake som julegave neste år. Her er linken til hennes innlegg.
Alle som ville kunne få tilsendt spørsmålene hun hadde brukt, så de har jeg på mail. Om noen skulle være interressert i de, tror jeg ikke hun har noe imot at jeg gir de videre :o)
(mailadresse: rits@statoilhydro.com )

Lagde min boks på én helg, og klarte ikke å vente helt til neste jul med å gi den. Så mamma har fått den allerede, og jeg tør ikke spør hvordan det går.... Ikke alle spørsmål som var like lette å svare på, sa hun.. Der var ca 200 spørsmål, så hun trenger litt tid.

Eksempel på spørsmål er: Hvordan var din første skoledag, hva var ditt favorittkosedyr som liten, når var dine foreldre mest stolt av deg, hva vil du dine etterkommere skal huske om din mor/far, favorittfag på skolen osv osv.

Denne idéen kan en jo dra videre til venner, ektefelle mm. Eller hva med å lage seg ett sett med spørsmål som en stiller sine barn med jevne mellomrom?? Som hvem er din beste venn, hva skal du bli når du blir stor mm. Jeg har planer om noe sånt...

Vel vel, her kommer bilder av boksen jeg lagde. Denne går naturligvis ikke an å scanne ;o))

Toppen

Side 1/4

Side 2/4


Side 3/4

Side 4/4

Papirene jeg har brukt er alle American Crafts tror jeg. Ellers diverse stempel og pynt (spør heller om du lurer på noe..)

Jeg sendte guttene på Havhesten, og Synne er på byn med venninnene sine. Så jeg fikk litt alenetid i dag :o))

Fortsatt god helg!!

5 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Boksen var utroooooolig flott Rita!! Kjempeflott pynt og dekor og fine ord til ho mor ;)

Siden du nevnte den idèen har jeg også hatt den "i bakhodet", he-he. Jeg skal lage den til min mor, men det blir vel som med din... vil ta sin tid å få tilbake svarene. Men det er det nok vel verdt - både for oss og dem, ikke sant! God helg, ikke la jentene "rule huset", hi-hi!

Heidi sa...

Kjempelekker boks og en artig ide!
Hun ble nok glad for denne ja.

Klem fra Heidi

Laila sa...

Hei Rita!
Så mye fint du har her i bloggen din! Imponert over boksen til mamman din... Så mange detaljer og flott sammensatte papir + pynt!
Hit kommer jeg nok tilbake og titter :)
Klem fra Laila

(PS: takk for kommentaren i bloggen min, så fant jeg din...)

Turid Mari sa...

Kjempesøt boks! Utrulig koseli idè, Diane e absolutt talentfull!! :)

Hihi.. ja, vi kosa oss masse i natt, flirte og va overtrøtt ;)

Ha en flott søndag!
Klem fra Turid.

My Paper World sa...

Such pretty projects! I love your cute Tilda's!
I found your blog from Turid Mari's blog.