onsdag 21. mai 2008

Bursdagskort til Ørjan

Da har jeg fått laget ett par kort til min kjære svoger, Ørjan. Han fyller år 1. juni, og han er av den bedre årgangen (dvs min he-he)
Han er en ekte sailor, så har pyntet med et par maritime effekter. Ett anker på det ene, og ett ror på det andre.Materialer: BG papir på hvit Bazzill, hvit bølgepapp, blomster fra Husfliden, "Gratulerer" loddrett fra Papirgleder, datostempel lånt av Eli Kristin, bokstavene er "Platform" thickers fra AC. Anker anheng fra Husfliden i Florø.
Materialliste: Blå Bazzill, mønsterpapir fra BG (Cupcake - Streamers), "Gratulerer med dagen" stempel fra Papirgleder, kantet med min nye craccle accent. Skal prøve ut den litt mer, så tøft ut! QK Marisa alfabet, QK tag, QK pil i Ø-en, scrappers floss tråd og ror anheng fra Husfliden. Div blomster med en loopy earth brads fra Happyhobby. Div blå bling i swirlene.
(synes faktisk kortet ble finere i virkeligheten enn her. Ser litt rotete ut her...)

Lil'Debs har også en blog-candy, så hiv deg med! Ta deg også tid til å kikke gjennom bloggen hennes, denne dama har mange stempel ;o))
1 kommentar:

Marte sa...

Hei Jan Rita :P

Tusen takk for koselig kommentar. Sitter i dette øyeblikket å skriver ut rapporter på haugevis av sider. Endelig ferdig, og det er 2 uker igjen til neste. Det er heldigvis muntlig, så litt mindre å skrive på der ;)

I morgen skal jeg lage kort og kose meg - mens treningen også må gjennomføres. Er visst ikke alt i livet som skal være morsomt, jeg gleder meg til jeg sitter med korttingne mine på stuebordet igjen! :)

Heia oss!

Godklem fra meg