torsdag 8. mai 2008

Lite nytt..


Har ikke scrappet på noen dager nå. Magnus blir ikke fri feberen sin, og er hjemme fra bhg i dag også. Var så lei seg da han skjønte at han ikke orket å gå. De skulle nemlig på "Karius og Baktus" teater, og det har han selvfølgelig gledet seg masse til... Får ta en tur til legen i morgen, om han ikke er bra. Nå har han hatt feber i nesten en uke, greit å få tatt en blodprøve før en går inn i helgen.

Ellers har dagene gått med til utelek og dugnad i bhg. Været er jo så flott for tiden, og det beste av alt: Det skal vare lenge enda!! ;o)) Håper bare det varer til over 17. mai...

Kan slenge inn forrige farsdagskort jeg lagde til min mann, fra alle oss tre. Lagde tilsvarende til pappa og Torbjørn (stefar)Papirpakke fra Libris i Florø, div QK , bling, glossy accent, litt prikkete bånd (gjenganger hos meg...) foam alfabetstempel, og stempel fra Papirgleder. To røde eyelets-hjerter, som symboliserer våre to barn. ;o))

Slenger med et bilde av hele familien. Vi er ikke så flinke å ta bilde av alle fire sammen. Men svigerinne Silja tok bilde av oss sist julaften, takk for det!!

The Søviks

8 kommentarer:

Hanne sa...

Hei Rita,
er egentlig litt flau jeg, fordi sist jeg var innom her, skjedde det noe med sønnen min da jeg skulle legge inn en kommentar, og etter det har jeg glemt det (distré ja) Men nå vil jeg bare si tre ting:
1. Du lager flotte kort, og jeg vil gjerne legge en link til bloggen din.
2. Du er så flink å gå på besøk hos andre og legge igjen noen hyggelige ord. Og de du hadde lagt igjen hos meg i kveld, var midt i blinken noe jeg trengte. Takk.
3. Du har en flott familie!

God pinse til deg & dine!
Klem fra Hanne:)

Torill sa...

Hei! Så flotte kort du lager! Og det bildet var et godt familiebilde!!! Det må du scrappe
:-)
Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Kan jeg linke til deg eller? hei hopp i Florø!

Jorunn sa...

Heisann!

Endelig tid til ei bloggrunde igjen, og her var det komt masse flott til! Herlige desse konfirmasjonskorta dine! Lekre oppsett og flotte fargekombinasjoner!

Kjempestilig farsdagskort også!
Nydelige farger!

Håper gutten din snart blir frisk igjen, er forferdelig denne sykja som går no, varer så utrulig lenge! :o(

Herlig bilde av the Søviks! :o)

Ha ei kjempeflott og kreativ pinse!

Klem,
Jorunn

Torill sa...

Tja en liten scrappeutfordring med det bildet... Neida, bare gøy! Veldig koselig med lange kommentarer, fortsett med det du! Gleder meg til å se det neste du lager! Da linker jeg til deg, og du må gjerne linke til meg også altså! scrappende hilsen!

Torill sa...

hi hi! Bare greit ja!!! da er det jeg som føler meg beæret! Tenk at du har med meg på lista di da gitt... ha en fin helg!

Maren sa...

Hei!

Dette var en veldig, veldig koselig blogg! Kjempemange flotte kort, det må jeg bare si!

Tusen takk for kommentar i bloggen min, det syns jeg var veldig hyggelig!

Legger deg til på linkene mine, slik at jeg husker å se innom her. Håper det er greit. :)

Mvh,
Maren

Heidi sa...

Så koselig kort til pappa. Sånne ideer til mannekort er supert. Kjempekoselig å se bilde også av hele familien. Kjempefin gjeng.

Klem fra Heidi

~ Skorpion ~ sa...

Hei du, har nesten hatt ei surfefri pinse. Det familiebildet er flott, må sette pris på de få kodak-moments man har av slike øyeblikk ;)

Håper Magnus er frisk igjen - etter badinga hos sviger's?! Tradisjon å starte bading tidlig hos dere også skjønner jeg, he-he!

Flott farsdagskort - og lykke til med bestillingene, hi-hi!!!