lørdag 3. mai 2008

Konfirmasjonskort gutt

Da fikk jeg gjort unna to kort i dag, og nærmer meg enden på min siste bestilling.

Så kjekt å sitte å pusle med kortene, vitaminsprøyte i en noe hektisk hverdag. I dag var jeg så heldig å få være tante til Lene og Mathias noen timer, og det er så koselig. Nydelig dag med mye folk i sentrum. Det er båtmesse helg, så det var også mye tilreisende.

Kl 4 var vi i Eikedalen hos mamma og Torbjørn og fikk servert deilig laks med alt tilbehør. Utrolig godt! I morgen er det de to andre søstrene sin tur, så dere kan bare glede dere ;o))

Her er kortene jeg lagde i dag, utrolig så ulike de ble:


Ark fra DCWV blokka mi. I midten av blomsten er det en svart knapp med blått mønster. Scrapper floss, QK fotoholdere med dato på, og QK Marisa alfabet. Hvit penn.


Blå bazzill, to ulike blå mønsterark fra Husfliden. Ukjent produsent.. Bånd med beltespenne med -s på. Kjøpt på Brio, og skal egentlig være til armbånd.. QK blomst og blad, bling og månedsstempel fra Norsk Stempelblad. Har lånt dette og andre stempler derfra av Eli Kristin, så takk for lånet ;o))

Det var alt for i dag. Nyt resten av helgen, plutselig er det mandag igjen... (Har fri mandag og tirsdag, så ingen fare med meg, he-he...)

3 kommentarer:

Geraldo sa...

Hola Rita,
You have a very interesting blog full with graceful handcrft work.
Gongrats and a lot of success.
Best wishes from Brazil:
Geraldo

Kortmanitove sa...

Hei Rita, flotte konfirmasjonskort du har laget! Flotte farger og sammensettinger av papir.
Takk for koselige kommentarer på bloggen min også, det setter jeg stor pris på. Ha ei god (lang) helg!
Tove

~ Skorpion ~ sa...

Hei Rita, nok noen nydelig konfirmantkort. Du er bitt skikkelig dreven nå, he-he! Kjekt!

Jobber med 2 bryllupskort-prosjekt, ser at jeg ikke har noe bryllupsstæsj siden jeg aldri har laget det før. Må nok innom Husfliden på mandagen ja :) Kjekt å prøve seg på nye ting. Nyt langhelgen din du ;)