tirsdag 13. mai 2008

Flott pinsehelg!

Årets pinsehelg ble tilbragt på Sleire hos mine kjære svigers. En nytelse å komme dit, barna liker seg så godt der!! De badet hver eneste dag, det gjorde IKKE jeg.... Brrrr, det var visst iskaldt. Men alle de 6 største søskenbarna var i badehumør. Fikk tatt masse fine bilder, men badebildene passer seg ikke her ;o))

Ellers har jeg ikke hatt så mye tid til å lage kort. Jobber i utgangspunktet en uke på og en av, men det blir litt ekstra denne mnd. Så produksjonen ligger litt nede for tiden. Har fått laget et kort til nabogutten som ble konfirmert i helga. Det er min andre lift, denne gangen liftet jeg Eli Kristin. Takk for inspirasjon!!


Tok på en stor E under lomma, som er forbokstaven til konfirmanten. Men det var etter at bildet var tatt.. Jeg laget et slips av bånd, Eli hadde laget en fin svart sløyfe i skjortekragen.

Bare for å bidra med noe nytt, legger jeg med noen enkle kort fra salgsboksen min:Kortene under er små kort, ca 7x10 cm. Veldig kjappe å lage, og kjekke å ha til en liten hilsen. Enten til en blomsterbukett, eller når en ikke rekker å lage kort til barnas venner.


Ikke verdens mest avanserte, men kjekt å ha liggende.

Neste fridager er 19 og 20 mai, gleder meg allerede til det. Innen den tid har jeg fått pakken jeg har bestilt fra Papirgleder, så det blir spennende.

Må bare legge ved et blinkskudd av min kjære datter, tatt i helgen:


Besten (dvs svigerfar) fikk sine to siste lam i går morges. Her er det ene, bare noen timer gammelt:

Takk for en flott helg i Masfjorden!!!

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Heisann Rita!

Så masse flotte kort du har laga igjen! Falt pladask for kort nr 2, det venne-kortet! Lekkert!
Lurt å ha en del småkort liggandes, dei får en alltids brukt for!

Nyyydelig bilde av dattera di! Virkelig eit blinkskudd!

klem,
Jorunn

Torill sa...

Å hallo! Må si du har vært produktiv!!! Flotte kort - og for et nydelig lam!!! Skikkelig vårbilde! Send det inn til Papirgleder på fotokonkurransen da vel!!!
Hei hopp!

Marte sa...

Haha, ja synes du ikke den er god? Blir så godt humør av bildet, og det er jo viktig å dele! Vi får krysse fingrene for at Ronny deler samme syn :)

Dette innlegget var så koselig å titte på, Rita! Koselige kort, og et utrolig søtt bilde av datteren din! Kanskje vi får se det i bruk på en LO? :)

Ha en hyggelig kveld kjære deg! :)

Godklem fra meg

Heidi sa...

Nydelige kort og ikke minst nydelige bilder. det av datteren din var jo bare fantastisk fint.

Klem fra heidi

~ Skorpion ~ sa...

Gratulerer med dagen Rita!!! Og tusen takk for ink og tog på kontorpulten min! Har ikke vært online omtrent på hele uken.

Nydelige kort og bilder du har lagt ut! Og jeg må si tusen takk for å bli liftet av deg - det er en ære, he-he!! Veldig kjekt ;)

Heia Florø og heia Brann! Nå skal vi i rømmegrøt-kalas, gleder meg!!!