mandag 19. mai 2008

Bursdagskort til Sara

Her tenker vi langsiktig, og starter produksjon av kort til sommerens bursdagsbarn. Har fri i dag og i morgen, og nå er det kort til niesen min Sara sin 7 årsdag i juli som er i fokus. Sara er nok ikke innom bloggen min, men mammaen er. Så der røk den spenningen, Kari-Anne ;o))

Her er dagens to kort:Materialliste: To lillafarger bazzill, Panduro hjerte, Poolside thickers fra AC, diverse pynt fra en "Scrapbooking Kit" pakke kjøpt på en bokhandel i Åsane for leeenge siden. De hvite rundingene har jeg tegnet selv, inspirert av ei som kaller seg Tufsa på Papirgleder forumet.


Materialliste: Kakeserviett svertet med Cat's eye pigment ink, Papaya cream. Blomst, svart brads og svart scrappers floss, nye tags fra QK som jeg tipper blir mye brukt fremover. Så anvendelige til denne bruken. "Gratulerer med dagen" stempel fra Papirgleder, Magnolia jente, rub-ons fra Nille.

Nå må jeg en tur til byn. Er tom for hvit bazzill, og det er jo nesten krise.. He-he


4 kommentarer:

Hanne sa...

Å, dette var flott, Rita! Så delikat med så duse farger ton-i-ton. Flott drodling, jeg liker også å tegne både dette og hint, egentlig bedre enn å bruke tekststempler... men det er kanskje fordi jeg synes det er så morsomt...? :)

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du legger igjen hos meg, jeg setter så stor pris på dem!

Klemmer fra Hanne:)

~ Skorpion ~ sa...

Så nydelige kort du har lagt ut igjen Rita, vært effektiv og storkost deg skjønner jeg, he-he!

Veldig flott - og du har kastet deg over dorull-bølgen du også, knegg... 0(^_~)0

Flotte farger og kombinasjoner! Snakkes når jeg er back in town.. håper flyene kommer i gang igjen, ellers blir det ekspressen igjen.. men Rose & jeg koser oss på kurs og i store byen uansett!!

Maya sa...

Hei :)

Tusen takk for superkoselig hilsen inne hos meg!
Setter stor pris på att dere skriver en hilsen,for da får jeg jo besøkt dere tilbake :)
Og her hadde du jo så mye flott!

Falt helt for kortet til Sara,så utrolig lekkert!

Takk for inspirasjon :)

Klem fra Maya

Heidi sa...

Så fint dette var da. Elsker fargene du bruker. Og flotte detaljer.Kjekt å ha ferdige kort liggende. Jeg får nesten litt panikk jeg når kort kurven begynner å bli tom.

Klem fra Heidi