fredag 2. mai 2008

Konfirmasjonskort jente

Fikk laget nok ett kort i går, så da er jeg i rute :o) Og så kjekt å få bruke scanneren jeg fikk av min kjære til jul. Alt går jo som en drøm, bare en lærer seg å bruke den -rødme-

Denne gangen var det til en jente, og litt spesielt å lage konfirmasjonskort til ei Synne. Fikk en følelse av at det jammen ikke er mange år til vår Synne på 9 skal i ilden. Men noen år er det jo...

Min søsters svigermor to be, ringte og bestilte fire kort. Så det er de jeg holder på med nå.
Framside

Side 2

Side 3

På fremsiden har jeg brukt nok et ark fra blokka med papir fra DCWV, utrolig flotte papirer. Thickers fra AC. Tall fra Moxie alfabetet. "Til Konfirmanten" er montert med 3D puter.

På side 2 er det en liten kakeserviett og billetter som jeg har fått fra Eli Kristin. Hun kjøpte de fra Hilde Stempelgal. Og når det regner på presten.... Takk!! Stemplet under servietten med bobleplast, Chestnut Roan. Og to blomster, en hvit øverst med en lite synlig rosa under.En hvit brads i blomstene, og stiftet med rosa stifter.

Side 3 er det kun rosa bazzill, klippet ut i en av mine favorittformer for tiden. Synes de er så dekorative!! Har akkurat laget meg mal i ulike str, så har store planer for de fremover ;o)) Svertet med Chestnut Roan på kantene. Ville ikke pynte noe mer, da side 2 fikk mye pynt. Og denne formen er pynt nok i seg selv, synes jeg.

3 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Hei Rita, skal si du produserer på fritiden, he-he ;) Nydelige kort, du er skikkelig proff. Mange flotte detaljer du lager til i kortene dine. Skal scrappe kort i helgen også, ju-hu!!

..Og når det gjelder ammetåka mi, så ble de strikkegreiene gjort i permisjonstiden - ikke nå altså!! Dermed er vel unnskyldningen godtatt... :o Kan vel skylde på alzheimer light heretter *knegg*

God helg Rita, skal stenge ned her nå og ta helg. Månedsavslutning, så puh!!!!

~ Skorpion ~ sa...

Vår og sommer tilsier lyse farger, så jeg fant ut at jeg måtte friske opp bloggen's layout litt. Dermed ble den lys og logobildet fjernet. Kommer ny logo, må bare lage en først ;)

Du scrapper vel du? :)

God helg!

Anonym sa...

Hei Rita,
Tusen takk for en kjempefin 17. mai feiring. Herlig med fint vær og snille barn.

Nå har roen senket seg, så jeg ville innom bloggen din for å se litt. En liten stund siden sist nå!

Vi snakkest nok i morgen eller over helgen.

Klem fra Siri