søndag 18. mai 2008

Dagens kort

Da er nasjonaldagen vel i havn, og alt var så bra.
Vestlandet/kysten hadde det fineste været i landet, og alle blir så mye gladere når sola skinner. Barna var med på det som var å være med på, og ingen skadet seg i iveren på skoleplassen. Kjetil gikk i flaggborga i togene med andre FSK'ere, og jeg gikk med Magnus sammen med Nepjarhaugen bhg. Dette var siste året vi fikk følge han. Neste år er vi statister som vinker fra sidelinjen. Da er minsten skolegutt, og begge går med sine respektive klasser. Rart i grunn, men skal bli kjekt å se på og ta skikkelige bilder :o)

I dag har jeg faktisk fått laget litt kort. Først et bestillingskort:Materialer: Bokstaver og tall er Poolside thichers fra AC, mønsterpapir er Boxer - Wide tie fra BG, månedsstempel fra Norsk Stempelblad (lånt av Eli Kristin!) og "Gratulerer" loddrett stempel fra Papirgleder. Blomsten er jeg usikker på, for de har jeg samlet i en boks uten orginalemballasjen..

Så mitt første dorullkort. Laget til en venninne som skal opereres i morgen. Skal på sykebesøk tirsdag, og da skal hun få dette. Ble kanskje litt vel rosa...Forside og tag (skjult tekst)

Materialer: Dorull brettet sammen, festet i den ene enden med 3 sølv eyelets. Rosa QK edderkoppnett bak stor hvit blomst. Rosa mindre blomst med hvit brads i midten. Festet et "Made with love hjerte", som la seg litt skjevt i scanneren.. Magnolia jente med hjerte, farget med distress.
Tag fra lokale Libris, mønsterpapir som forsiden fra Husfliden, rosa perlebånd i overgangen ved mønsterpapiret. Samme rosa perlebånd med hvitt prikkete bånd i enden av tagen, for å dra den ut av kortet.
Både kort og tag svertet med Cat's eye pigment ink - Papaya cream.

Har en plan om å kose meg litt mer på rommet mitt, etter at de søte små er køyet.

2 kommentarer:

Marte sa...

Tusen takk for oppløftende kommentar! Det trengs, akkurat føles alt litt mørkt.. :)

På torsdag ettermiddag er jeg en glad glad jente :)

Dorullkortet var jo skikkelig herlig, det må jeg prøve på til fredag ;)

Godklem fra meg

Heidi sa...

Så masse fint du har laget da! Dorull kort var skikkelig artig.Og det blir aldri for rosa spør du meg tjiiihiii, gjett hva som er min favorittfrge da?
Hun blir nok kjempeglad for det kortet der.

Ha en fin kveld

Klem fra Heidi