torsdag 22. mai 2008

"Minstejentas" konfirmasjonskort

Da er det konfirmasjon i familien til helga, og det blir stor stas. Vår yngste søster skal konfimerers, med 4 stolte storesøstre tilstede :o))

Kirka starter allerede kl 10 i Førde, så det blir tidlig morgen på oss. Store og små skal i bunad, og vi bør kjøre litt før 9. Men vi satser på at det går bra.

Her er kortene hun får av oss:


Fra de seks tantebarna

Materialliste: Ark fra DCWV, QK Marisa og Metro alfabet, månedstempel fra Norsk stempelblad, "Det er din dag i dag" billett fra HappyHobby, litt hvitt bånd fra Husfliden.

Fra Florø-søstrene

Materialliste: Mønsterpapir fra en av blokkene mine, negativ chipboard bokstav kjøpt hos Happyhobby, malt med hobbymaling og litt sølvfarge på toppen. Bånd med to roser fra Husfliden. Hjertebånd og hjerteperlebånd ved blomsten, litt vanskelig å se.. "Til konfirmanten" stempel fra KH Design.

Gleder meg til søndag jeg!!

6 kommentarer:

Hanne sa...

Hei Rita,

jeg tror du satte verdensrekord i rask kommentering på bloggen min nettopp! *hehe* det var uansett virkelig en kommentar å bli varm om hjertet av! Tusen takk :)

Du er virkelig i støtet selv om dagen, ser jeg, produserer de flotteste kort på løpende bånd! Heldig konfirmant som får disse lekre kortene! Jeg likte best det rosa, så flotte detaljer du har lagt inn, stilig måte å sette opp datoen på!

Håper dere får en fin og minnerik dag!
Klem fra Hanne:)

~ Skorpion ~ sa...

Så flotte kort du har laget til familien - tror faktisk favoritten ble det nederste til Ørjan! Alle er uansett flotte med artige detaljer! Gleder meg til permisjon og mer tid til scrapping ;)

Sees på jobb i morgen - freddan' og kakedag er det også, he-he... og jeg har ikke glemt deg for refill'n (bare litt alzheimer light) as usual...!!!! Lykke til i helgen!!!

ANGELO sa...

Hei. Så mange flotte kort du har laget! Kom tilfeldigvis over bloggen din hos noen andre, og jeg tror jeg kommer tilbake hit igjen!! Ha en super dag videre :)

Heidi sa...

Så søte disse kortene var da. Og det må jammen være sts å konfirmere seg med 4 søstre tilstede.Imponerende!

Klem fra Heidi

Karina sa...

fine kort du laver.

Karina sa...

Tusind tak for linkene på min blog.