fredag 16. mai 2008

Flotte fotballresultater!!

I dag gikk alt rette veien. Florø slo Førde 2-0, og Brann slo Vålerenga 1-0. Bedre kan det ikke bli!! Så nå er vi klar for nasjonaldagsfeiring!!

Pappas bursdagfest gikk forresten kjempefint. Jeg var isolert på rommet mitt, for ikke å smitte hele gjengen. Men de hadde spist masse god mat, og toppet feiringen med kamp på stadion.

Under er et utklipp fra lokalavsisa Firdaposten. Den refererer til fjorårets 16. mai kamp, der min kjære scoret vinnermålet!! Stor stas! Må skryte litt nå når han har lagt opp ;o))

Det var elleville tilstandar då Florø slo Førde i Førde i fjor.

I fjor overraska Florø då dei vann over erkerivalen Førde i Førde. I dag barkar dei i hop på Florø stadion og den som ikkje kan komme seg til stadion kan følgje kampen direkte på firdaposten.no.
Publisert 16.05.2008 - 14:54

Det var eit fyrverkeri av ein kamp på Førde stadion i fjor. Heimelaget var då som i år også skyhøge favorittar, men Florø gjekk respektlaust til verks.
Det var Kjetil Søvik som banka inn vinnarmålet i 2. omgang. Men keeper Bjørnar Johannessen vart den store helten etter ei strafferedning på tampen som fekk publikum på Florøsida til å storme bana då dommaren blåste av.

3 kommentarer:

Jorunn sa...

hihi...glad eg ikkje er interesert i fotball!!! Men har fått med meg at brann spelte, for gubben var umulig å få kontakt med, sat klistra til skjermen...hihi..

Takk for koselig helsing i bloggen! Ha en hyggellig 17. Mai du også, og så skal eg som første gang som fru gå i tog!!! Ha-ha...du kan tru eg lo godt av den!!!

klem,
Jorunn!!!

Heidi sa...

Kjempegode resultater i fotballen ja. Vi i bergen er strålende fornøyde. Jeg var helt utslitt av å se Brannkampen i går iallefall.
Håper du har hatt en stråååålende 17 mai

Klem fra Heidi

Marte sa...

Tusen takk for koselig hilsen - her snødde det da vi gløttet ut av vinduet om morgenen. 1.5 grad hadde vi her, en kontrast til de 20 vi solte oss i forrige dagen... En hyggelig dag likevel,selvom jeg kastet inn håndkledet tidlig fra fest for å skrive eksamen i dag.. :)

Ha en hyggelig uke du også!
Godklem fra meg