søndag 4. mai 2008

Gratulasjonskort


Da fikk jeg ferdig det siste kortet som Eldfrid bestilte, håper bare at de faller i smak.

Magnus har vært slapp i dag, og ba om å få legge seg kl 17. Han hadde nok litt feber, stakkars. Synne er med venninnene sine på Sirkus Agora, skal hente de senere. Tipper de koser seg :o)

Ellers har vi grillet igjen i dag, på menyen var det marinert svinefilet. Nam-nam. Som mange andre menn, er også min mann grillsjef. Og han kan sine saker!!

Her er kortet jeg laget nå når Magnus sover ut sin feber:

Fremsiden

Tekstside

Baksiden

Materialliste: Burgunder bazzill, mønsterpapir fra Libris, hvit bølgepapp, og diverse QK. Veldig glad i "Gratulerer med dagen" stempelet jeg har kjøpt hos Papirgleder. Bling i blomsten, litt prikkete bånd i tagen. 3D puter på stempel, blomst og tag.

På innsiden har jeg klipt ut hvit bazzill.

På baksiden er det litt restepapir, stempel på 3D og litt av det prikkete båndet igjen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjo hei søsteren!
Jeg prøver å sende en kommentar igjen jeg. Sitter her og ser på de fine kortene du har laget til Eldfrid. Hun kommer til å bli kjempe-imponert, men det er hun allerede av de fine kortene du lager.
Vi var jo i middag til Mamma og Torbjørn i dag. Og det var veldig god ørret de hadde. Til og med Lene likte den.
Lene var på sirkus med tante Wenche, men kom hjem litt over 20 i kveld. Helt knust! Trøtt som bare det så nå er hun lagt. Mathias var lagt før hun kom hjem.
Håper Magnus er i form igjen til i morgen.
Kos deg,
Klem fra Siri

Eli Kristin Magnussen sa...

Mornings! Kjapt innom før jobb. Veldig flotte kort, så både bestiller og mottaker blir nok veldig fornøyde ;)

Grillsjefen hos oss var i gang her også i går - rart med de karene det der. Som du sier - det der kan de, he-he! Synd sola forsvant i dag.

God bedring til Magnus stakkars!

Heidi sa...

Kjempelekkert kort som mottakeren sikkert blir utrolig glad for.

Klem fra Heidi

Eli Kristin Magnussen sa...

Heia, sliter på jobb her og må ha en fresh kaffi og litt bloggsniking ;) Takker for melding. Spesielt å lage kort til folk man ikke kjenner, men mottakeren sa at hun likte dem iallfall... I hope! ;) Nei, tar ikke bestillinger nei - gjorde dette for Linn i resepsjonen. Kjenner moren hennes ;) Nyt siste fridagen din du!

Camilla sa...

Hei Rita! Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min *glad*:) Her var det masse fine kort! Og den esken du hadde laget var utrolig lekker!! Ha en fortsatt fin dag:) Klem, Camilla.